Jeugddiaconaat

Hallo Allemaal,

Wij, jongeren van de werkvakantie naar Hongarije en Roemenië, willen u hartelijk danken voor uw deelname aan het benefietdiner. Doel is om minimaal € 5.500,- in te zamelen voor onze werkzaamheden en activiteiten tijdens deze reis. Het geld is niet bedoeld om reis-, verblijfs- en voedingskosten van te betalen, die kosten dragen de deelnemers. Het diner heeft overigens aan het gestelde doel al een mooie bijdrage geleverd, maar we zijn er nog lang niet. Wij willen daarom vervolgacties organiseren en zullen u daarover informeren. Zo is er op dit moment een actie gaande  met rollen snoep, die u kunt bestellen bij één van de deelnemers. U kunt kiezen uit Wilhelmina pepermunten, Topdrop, Lakritz, Fruitella en Mentos in de smaken: drop, mint, rainbow, fruit en aardbei.

Verder bent u op zaterdag 26 mei van harte uitgenodigd voor het zendingsevent. Deze dag zal in het teken staan van het werk van de mensen die zich deze zomer of voor langere tijd, (gaan) inzetten voor onze naasten. Op pagina 6 vindt u daarover uitgebreide informatie.

De laatste grote actie staat gepland op vrijdagavond 1 juni. Deze avond zal Martin Brand ons meenemen in een muzikaal concert. Kaartjes voor deze avond zijn te koop via martinbrandsliedrecht@gmail.com en kosten € 10,- per kaartje. We kijken er naar uit u daar te mogen  ontmoeten!!

Met vriendelijke groeten,
Alle werkvakantiejongeren