Josia actie Nepal

Ha mannen!
Ook dit jaar heeft de HGJB weer een diaconaal project, waarbij we wat willen betekenen voor onze naaste. Dit jaar is het thema “Leven met lef” en zetten we ons in voor de christenen in Nepal. De kerk in Nepal bestaat nog niet zo lang, maar groeit wel flink. De kerk in Nepal heeft aan ons gevraagd te helpen. Daar willen we als jongensclub Josia natuurlijk aan meedoen. 
Dit gaan we doen op 2 manieren:
1. De volgende clubavond is woensdag 5 februari. Jullie zijn dan weer welkom vanaf 19.00 uur. We gaan dan meer horen over het land Nepal en de christenen die daar wonen. We willen dan ook een Amerikaanse veiling houden. En wat we gaan veilen moeten jullie zelf meenemen. Dus als je nog iets moois / leuks / waardevols hebt wat jij niet meer gebruikt, maar waar je een andere jongen van je club nog veel plezier mee kunt doen: neem het mee! En vergeet natuurlijk niet zelf wat geld mee te nemen om op andere mooie spulletjes te kunnen bieden…
2. We gaan een Mentos-verkoopactie houden. Deze actie gaat zo:
Verkoop zoveel mogelijk rolletjes Mentos! 
Noteer de gegevens op de verkooplijst. 
De mensen aan wie je verkoopt moeten gelijk betalen.
Lever de lijst en het geld de volgende clubavond (5 februari) in.
De Mentos rollen die je verkocht hebt krijg je op de clubavond (5 februari) mee.
De rollen kun je dan zelf ronddelen aan de kopers. 
Uiteraard is de opbrengst van deze actie voor het project. 
Veel succes, doe je best en we zien je graag op de volgende clubavond met: iets om te veilen, wat geld, een volle verkooplijst (Als je nog een verkooplijst nodig hebt kun je die hier vinden) en de opbrengst van de verkoop!
Groetjes Arie, Koos, Ruben en Edwin (vragen of contact: telefoonnummer 422132)