Kerkklets – Dichter bij elkaar

Afgelopen zondag waren we online met de negende uitzending van KerkKlets, het digitale kerkplein in coronatijd. Na Gerdien, Arie en Marline, Theo en Janine, Robin, Ronella, Siebe en Stijn, Nanieke en Jaco waren Richard en Ellen onze gasten. En zo ontmoeten we iedere zondag toch steeds weer een aantal gemeenteleden.

De reacties die binnenkomen bij de redactie zijn nog steeds onveranderd positief. KerkKlets blijkt in een belangrijke behoefte te voorzien. Namelijk de onderlinge ontmoeting in deze tijd zo concreet mogelijk handen en voeten te geven.

En daar dragen we met elkaar graag een steentje aan bij.

Waar we in het begin nog gestart waren met de doelgroep van jongeren en jonge gezinnen, blijkt inmiddels dat de doelgroep veel breder en groter is. Van jong tot oud kijkt mee, reageert en is betrokken bij KerkKlets. En daarom zijn we ons ook bewust op de hele gemeente gaan richten. In onderwerpen en thema’s die we kiezen, door de filmpjes te variëren en door zoveel mogelijk activiteiten en gemeenteleden voor het voetlicht te brengen. Kijk jij of kijkt u nog niet mee, probeer dat dan gerust een keer. Ook lid worden van de inmiddels meer dan 200 leden tellende whatsappgroep is nog mogelijk.

We blijven KerkKlets ook in de zomer uitzenden. Zoveel mogelijk vanaf wisselende locaties. En hopelijk ook met veel input vanuit de gemeente. Dus wil je of wilt u iets delen… iets moois, leuks of verdrietigs, laat het ons dan weten. Een verjaardag van een kind, een mooie ervaring in de vakantie of iets totaal anders. Wij horen het graag!

We houden KerkKlets zo ongedwongen mogelijk. Dus geen strakke afspraken of strenge regels. We improviseren zoveel mogelijk.

Vanaf nu zijn we iedere zondagmorgen live voor de dienst om 9.10 uur en na de dienst vanaf ongeveer 10.45 uur nog een half uurtje.

Hebt u of heb jij het allemaal gemist tot nu toe?

Google even KerkKlets en het is niet te missen!

Dichter bij elkaar!

Met vriendelijke groeten,

Hilde, Veerle, Florent, Zeger, Ronald en André.