Maaike en de werkvakantiegangers

Het is op dit moment stralend weer in Noorwegen. “Ik ben er zo gelukkig mee. De zon schijnt, blauwe luchten, alles groen en de mooie zee. Ik woon op een van de mooiste plekjes op de wereld,” aldus Maaike.

Inmiddels zijn Jurre Korevaar, Timon van Mourik en Frank van Wesemael een paar weken aan het meehelpen in het hostel dat deze zomer door Maaike en Trygve wordt gerund. Er wordt hard gewerkt om het de gasten naar hun zin te maken en daarnaast wordt, onder andere, de tuin rondom de basis opgeknapt.

Naast alle mooie momenten is het soms ook flink doorbijten. Wilt u/jij voor Maaike en Trygve bidden? Maaike schrijft hier het volgende over op haar blog: “Dus als u/jij zich afvraagt waarin kan ik Maaike en Trygve in gebed ondersteunen? Dan slaat u/jij de spijker op z’n kop, als u/jij meebidt dat Trygve en ik hier ons thuis opbouwen en bewust leven waar we op dit moment zijn. Noorwegen is nog niet mijn thuisland en voelt vaak vreemd. De simpelste dingen zijn nu een luxe. Ik stap nu niet meer even op de fiets om vervolgens aan te schuiven aan de keukentafel en een bakkie te doen met mijn moeder..”

Wilt u/jij meer lezen over Maaike, kijk dan op haar weblog.