Mannaclubs

De laatste clubavonden zijn geweest: de kinderen van groep 7/8 hebben gesmuld van cupcakes en groep 5/6 heeft een fotospel gedaan en van een ijsje genoten. De kinderen van groep 3/4 hebben hun goocheltrucs op het podium uitgevoerd. Dat was heel spannend en super knap! Jullie zijn coole clubkids hoor! Het was een hele gezellige avond. Wat hebben we een fantastisch seizoen gehad. Komen jullie volgend jaar weer allemaal?

Seizoensafsluiting
Zaterdag 26 mei willen we het clubseizoen met elkaar afsluiten. We hebben een dag ravotten georganiseerd voor kinderen van groep 2 t/m groep 6. We gaan met z’n allen naar de grote buitenspeeltuin van Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland.
We verzamelen om 9.20 uur bij de Maranathakerk en vertrekken om 9.30 uur. Rond 12.30 uur zijn we weer terug. Zin om mee te gaan? Je hoeft niet perse op de club te zitten hoor! Opgeven kan via WhatsApp (via app van de club of 06 47605832) of via mail mannaclubs@hotmail.com tot en met uiterlijk woensdag 23 mei.
Als er ouders zijn die willen rijden, dan zou dat heel fijn zijn.

Clubleiding gezocht
Het is zo ontzettend leuk om met kinderen activiteiten te doen. We zijn voor volgend jaar op zoek naar 3 clubleiders die onze teams kunnen versterken.
Per seizoen (begin oktober t/m eind april) zijn er 10 à 12 clubavonden en af een toe een super leuke activiteit (maximaal 3). Mail, app of bel ons gerust als je ons wilt helpen.
Rieneke Cleophas: 06 47605832 of via mail naar mannaclubs@hotmail.com
Een hele leuke vakantie allemaal!

Groetjes van alle clubleiding,
Colette, Mariët, Anja, Larissa, Rieneke, Charlotte en Mark