Opening Winterwerk – Motortoertocht

Als onderdeel van Opening Winterwerk van de Hervormde gemeente Sliedrecht (GB) ⛪ kun je op 26-09-2020 📆 ook deelnemen aan een prachtige toertocht met de motor 🏍️. Heerlijk op twee wielen 🏍️ (of drie met zijspan) door prachtig landschap 🛣️.

We verzamelen om 13:00 uur 🕐. De locatie 📍  volgt nog afhankelijk van de groepsgrootte. Onderweg pauzeren 🅿️🛋️ we even voor een kop koffie ☕ (of thee 🍵) met gebak 🥧. We verwachten rond 16:30 uur 🕠 weer terug te zijn in Sliedrecht 🏁, waar de BBQ’s 🔥🥩 dan net opgestookt worden voor een heerlijke maaltijd 🍽️.

Aanmelden voor activiteiten kan via de volgende pagina ✅. Meld je daarna ook direct aan voor de appgroep voor deze motortocht zodat we je kunnen informeren over de verzamelplaats om te starten, over de route en andere zaken.❗ Aanmelden voor deze appgroep kan via de volgende link .

Behalve het gebruik van je motor en koffie met gebak voor eigen kosten 💶 💳, zijn er geen deelnamekosten aan de toertocht verbonden. Dus rijd je motor 🏍️? Rij dan lekker mee met Teus Baggerman (0651285994) en Jacco de Koning (0627106550). Duorijders zijn natuurlijk ook hartelijk welkom! 👍