Nieuws van de C.H.R. (113)

Commissie weer voltallig
We zijn een gemeentebrede commissie d.w.z. dat de commissieleden uit alle vier wijken komen. Door het overlijden van ons commissielid Johan van Ferneij was er een vacature ontstaan. We zijn blij dat we Frank Dunsbergen aan u mogen voorstellen als nieuw commissielid. Bijzonder wanneer ook jongeren bepaald mogen worden bij de noodzaak om iets van onze overvloed te mogen delen met anderen die maar nauwelijks rond kunnen komen.

Nieuwe locatie
Achter de JUMBO (voorheen C1000) waar de Voedselbank is gevestigd (Elzenhof 138) kan volgende maand ( 5 december) de kleding worden gebracht. Aanstaande zaterdag 14 november is het de bedoeling dat er twee grote containers worden geplaatst. De vrijwilligers die straks gaan inpakken, zullen dit gaan doen vanuit de ruimte waar de Voedselbank de kratten met boodschappen vult. Wat geweldig dat we op deze manier toch ons werk kunnen blijven voortzetten.

Kerstpost
Wat mooi dat gemeenteleden meedenken. Afgelopen maandag werd ik gebeld over de volgende vraag: weet je al in welke plaatsen de wenskaarten dit jaar worden bezorgd? We zijn al bezig met de voorbereidingen en het antwoord luidt: Sliedrecht, Wijngaarden en Hardinxveld-Giessendam. Ineke van ‘t Hoff heeft al heel wat bezorgers gebeld met de vraag of er interesse is om dit jaar weer een wijkje te doen. We waarderen het ieder jaar weer wanneer u zich wilt inzetten. Alvast dank.

Een hartelijke groet,
Dick van Mourik, tel. 0184422248