Nieuws van de C.H.R. (131)

ontmoeting
Een geslaagde ontmoeting

Afgelopen zaterdag 28 mei was het dan zover: de actiedag wijk 1234. Met meer dan 120 mensen ontbijten, ruim 200 deelnemers aan de bbq en daarnaast nog velen die belangstelling toonden. Frank van Dunsbergen geeft namens de werkgroep jongerenvakantie aan dat ze met elkaar die dag als een groot succes hebben ervaren. Veel mensen hebben hier hun schouders onder gezet en daar willen wij hen voor bedanken.
Naast de organisatoren willen we ook de gemeenteleden zelf bedanken. Geweldig om te zien dat u de reis een warm hart toe draagt. Dit blijkt ook uit het vele sponsorgeld dat we mochten ontvangen. Al met al kijken we terug op een geslaagde dag, waarbij we mogen weten dat ons project breed gedragen wordt door de gemeente.
Ook als jongerengroep heeft het afgelopen weekend ons heel veel gebracht. De kennismaking met Janet van Boxtel van de stichting Embrace was uniek.
Dat geeft extra saamhorigheid binnen de groep. Als je zo intensief met elkaar optrekt op zo’n dag, krijg je veel kansen om écht met elkaar in contact te komen. Dit geeft veel hoop voor de reis zelf. Tijdens de actiedag heb ik vaak gehoord dat mensen nog meer gaan uitkijken naar de jongerenvakantie, omdat het groepsgevoel nu al zo sterk is.

Benefietconcert
Op D.V. donderdag 23 juni om 20.00 uur wordt in de Grote Kerk van Sliedrecht een Benefietconcert gehouden t.b.v. Commissie Hulp Roemenië door Chr. Gem. Drechtstedenkoor Praise Him en Chr. Jeugdkoor Joy o.l.v. Vincent van Dam en Jan Quintus Zwart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Dick van Mourik, Reinenweer 64, 3363 XR Sliedrecht, tel. 0184 422248. In de voorverkoop kosten ze € 5,- en de opbrengst gaat volledig naar de twee projecten in Oost Hongarije en Roemenië, waar 24 jongeren uit onze gemeente zich voor gaan inzetten. E-mailen mag ook: d.van.mourik@hetnet.nl.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 11 juni kunt u weer kleding brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar de VOEDSELBANK gevestigd is. Dit is een paar straten achter de JUMBO (voorheen C1000) en school De Sprong. Openingstijden blijven van 10.00 tot 11.30 uur. U mag de kleding ook nog op maandagochtend 13 juni van 8.30 tot 10.00 uur brengen, want dan zijn er weer heel wat vrijwilligers bezig met het inpakken van de kleding. Esther Harrewijn heeft de coördinatie en is bereikbaar onder tel. 0184 416220.
Met een hartelijk groet,
Dick van Mourik, tel. 0184 422248