Nieuws van de C.H.R. (192)

Ervaringen van onschatbare waarde
De 14 jongeren die eind juli naar Hongarije gaan om een week te klussen en voor de kinderen uit het dorp een leuke dag te organiseren, zullen in hun 2e week ook het verpleeghuis Agnulli Dei in Roemenië bezoeken. Dit huis wordt door Sliedrecht ondersteund. We kregen van ds. Farkas Antal een e-mail waarbij de jongeren hartelijk zijn uitgenodigd ’s middags te komen eten, waarna een inkijkje in het dagelijks leven in dit verpleeghuis wordt gegeven. We wensen deze reizigers toe dat de ervaringen die worden opgedaan tijdens de reis tot zegen zijn voor henzelf en tot zegen van de naasten.
Zelf schrijven de jongeren:
‘A.s. vrijdag zullen we dan vertrekken naar Hongarije. Met 2 busjes zullen we die kant op gaan. We kijken er met elkaar naar uit om daar te mogen gaan helpen. Sommige van jullie vragen wie er allemaal mee gaan, daarom hieronder alle namen van de deelenemers: Chantal en Rachelle de Jong, Arie Slob, Eva Maasland, Noëlle Trapman, Thirsa Meerkerk, Aron Hofman, Julia Verheij, Romy den Otter, Lars Teeuw, Joshua Stout, Timon de Munnik, Timon van Mourik en Arda de Snoo.
We zouden het erg fijn vinden als u ons in uw gebed wilt gedenken’.

Kleding brengen
Wegens de vakantie slaan we in augustus het kleding brengen een keer over.
D.V. zaterdag 8 september kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138, in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is. Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur.
Met een hartelijk groet, Dick van Mourik, 0184 422248