Nieuws van de C.H.R. (199)

Dankjewel uit Hongarije
Janet schrijft aan u het volgende ‘Beste gemeenteleden, Vanuit Hongarije willen we jullie bedanken voor alles wat jullie voor onze missie in Hongarije doen. De groepen met jongeren die komen, de financiële ondersteuning voor de projecten en de geestelijke en morele steun (het hele jaar door) voor ons als gezin betekenen veel voor ons. Onder andere jullie steun, en het daardoor deel zijn van Gods werk hier in Hongarije, maakt dat mensenlevens (blijvend) veranderen en heel veel van Zijn liefde wordt uitgedeeld. Harten worden geraakt en mensen maken (opnieuw)ruimte in hun hart voor God. Nogmaals , dankjewel voor wie jullie zijn en wat jullie doen!. Wij bidden jullie gezegende kerstdagen en een gezegend 2019 toe. Lieve groet Michel en Janet’.
Ja, we leven toe naar kerst. De CHR is bezig met de voorbereidingen voor de kerstpostactie en het geven van een bijdrage voor een boodschappenpakket. Doet u dit jaar weer mee?

Kleding brengen
D.V. zaterdag 1 december kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is. Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur. Op maandagochtend 3 december van 8.30 tot 10.00 uur kunt u ook nog kleding inleveren.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184 416220.

Met een hartelijk groet,
Dick van Mourik, 0184 422248