Nieuws van de C.H.R. (217)

Werkvakantie voor jongeren Hongarije
Wij gaan op werkvakantie. Naar Hongarije. Waarom? Om daar mensen te gaan helpen. Er wonen daar veel zigeuner gezinnen in slechte omstandigheden. We gaan daar muren dichten, verven, misschien wel een vloer storten, maar dat is niet alles. Het is ook een vakantie, dus we gaan ook ontspannen en veel lol maken. Daar hebben we jou voor nodig. Ga je mee? De minimale leeftijd is 16 jaar. We gaan van 10 tot 24 augustus 2020. De kosten zijn € 600,-. Mailen voor opgaven of vragen naar: werkvakantiehongarije2020@gmail.com.

Voorjaarsreis Roemenië
Hoort u niet meer tot de jongeren, maar wilt u zelf ook eens zien en proeven hoe het leven van onze broeders en zusters in Roemenië is? Die mogelijkheid is er in mei 2020. We organiseren een kennismakingsreis voor gemeenteleden naar Roemenië. We gaan van 22 tot 28 mei 2020. Doel van de reis is kennismaking met de dorpen en projecten waar we al een jarenlange relatie mee hebben. We denken aan een groepsgrootte van 12 personen. Heeft u interesse of heeft u vragen, stuur een emailtje naar d.van.mourik@hetnet.nl of bel naar 0184422248.

Werkbezoek Roemenië
Van donderdag 14 tot dinsdag 19 november zijn Esther Harrewijn, Frank Dunsbergen, Germa van Beijnum en Dick van Mourik in Roemenië. Voor een goede relatie met onze contacten is het belangrijk dat we elkaar ontmoeten, met elkaar het gesprek voeren, interesse tonen in de leefomstandigheden en waar we kunnen ook helpen.

Voor alle datums hierboven geldt bovenal ‘Deo Volente’.
Met een hartelijk groet, Dick van Mourik