Nieuws van de C.H.R. (168)

 Terugblik
Terugkijkend op de afgelopen twee jaar is veel gebeurd binnen de CHR. Er zijn plannen gemaakt, stukken geschreven en acties ondernomen. Na de vakantie gaat de CHR hiermee door. Om met fris enthousiasme aan de slag te gaan; werkend in en aan Gods Koninkrijk in Oost-Europa. Bij nieuw enthousiasme, past een nieuwe huisstijl. Om die reden maken we met dankbaarheid bekend dat Matthijs Huijzer een logo heeft ontworpen voor de CHR. Hierboven is het nieuwe logo al te zien in zwart-wit. Uit het logo blijkt duidelijk waar we voor staan als commissie: het uitdragen van Gods liefde en het omzien naar elkaar. Bovendien zijn drie christelijke kernwaarden te zien: geloof, hoop en liefde. Om het logo in kleur te kunnen zien, moet u even geduld hebben. Dit is mogelijk als de beoogde Facebook-pagina is opgericht. We houden u hiervan op de hoogte.

Tot slot een dankwoord richting de gemeente. Afgelopen zaterdag is veel kleding ingeleverd en hebben we € 31,- aan giften ontvangen. Hieruit blijkt dat de gemeente om ons heen staat.

Stuk voor stuk zegeningen waar we onze Heer dankbaar voor zijn, want ‘als de Heer het huis niet bouwt, tevergeefs zwoegen de bouwlieden daaraan’.