Nieuws van de C.H.R. (293)

Mooi nieuws uit Lapusel
Afgelopen zondag was heel speciaal in Lapusel. De gerenoveerde kerk is met een dankdienst officieel in gebruik genomen. En wat was er veel belangstelling! Overal vandaan waren afgevaardigden om dit feest mee te mogen vieren. De dankbaarheid van deze kleine gemeente is groot. Dat heeft een reden. Het leek onmogelijk dat zo’n enorme renovatie, waarbij fundering, muren, dak en inrichting moesten worden vernieuwd, door deze gemeente kon worden opgebracht. Toch waren het draagvlak en vertrouwen groot. In gesprekken die ik had was het steeds ‘Dick, we doen dit vooral voor de generatie na ons’. Vanuit die grondhouding van vertrouwen en verantwoordelijkheid is dit werk gezegend.

Nog meer mooi nieuws
Wij hebben al met u gedeeld dat wij ds. Viktor Molnar, de nog jonge predikant uit Lapusel, hebben uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Sliedrecht. De voorbereidingen voor dit bezoek zijn in volle gang. Bijzonder zullen de diensten worden op zondag 1 oktober waarbij ds. Molnar samen met de plaatselijke predikant mag voorgaan in zowel de dienst van wijk 1/2 als wijk 3 /4. In het volgende Kerkblad volgt meer informatie over het bezoek.

Kledinginzameling
D.V. zaterdag 30 september kunt u weer schone kleding,
schoenen, linnengoed en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138, in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is. Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie, tel. 0184-41 62 20.
Dick van Mourik, tel. 06-46 88 44 67