Nieuws van de C.H.R. (82)

Ogen en oren open houden
Afgelopen week heb ik weer een paar bijzonderheden ervaren die ik met u wil delen. Begin deze week werd er behoorlijke partij incontinentiemateriaal bij ons afgeleverd. De mevrouw die dit kwam brengen reageerde ‘waar ik werkte wilden ze dit allemaal in de container gooien, ik dacht dat is zonde, dat kunnen ze in Roemenië vast goed gebruiken’. Een paar dagen later stopte een auto en bracht 12 prachtige puzzels met schitterende afbeeldingen. Dat is strak een prima dagbesteding voor ‘de bewoners’ in Agnulli Dei.

We zijn bezig met de voorbereidingen van een nieuw transport eind oktober. We zijn heel erg op zoek naar de volgende spullen: een goed elektronisch orgel, een paar looprekken en een rolstoel. Misschien werkt u wel in ‘de zorg’ en weet u iemand die deze spullen misschien toch niet meer gebruikt. Geef u oren en ogen maar goed ‘de kost’. U mag een instrument zijn om anderen te helpen.

Kleding brengen
D.V.  zaterdag 4 oktober kunt u weer kleding, schoenen, speelgoed etc. afleveren op de Rivierdijk 414b van 10.00 – 11.30 uur. Op DV dinsdag 7 oktober is er kleding pakken. De coördinatie is in handen van Esther Harrewijn tel. 416220.

Een hartelijke groet,
Dick van Mourik (422248).