Nieuws van de CHR (243)

Contacten
Belangrijk om met elkaar in contact te blijven in deze tijd.
Vorige week is de commissie digitaal bij elkaar geweest en daarbij zijn de onderwerpen transport, kerstpostactie, boodschappenactie en ontmoeting (digitaal) met onze contacten in Roemenië en Hongarije besproken. Deze week ontvingen we een lange email van Györgyi uit Baia Mare in Roemenië. Ze vindt het fijn te lezen dat in Sliedrecht ondanks de coronamaatregelen toch steeds nieuwe creatieve ideeën ontstaan. Over Pro Vita schrijft ze: ‘Onlangs hebben we van God een gezin als geschenk gekregen’. Het is een hoog opgeleide familie die hun leven volledig ter beschikking van God heeft gesteld. Zij wonen nu op de bovenste verdieping in Pro Vita en hebben een mentorrelatie met de
jongeren van het huis. Verder schrijft Györgyi over kansrijke nieuwe mogelijkheden om alleenstaande moeders met hun kind te helpen. Prachtig om op deze manier in verbinding te staan met elkaar. U krijgt de hartelijke groeten en Gods rijke zegen.

Kleding brengen
Afgelopen zaterdag 3 oktober hebben weer veel gemeenteleden kleding gebracht. Dick heeft € 25,- voor transport ontvangen en zaterdag is aan contanten en kerkmunten € 91,50 ontvangen waarvoor hartelijk dank. D.V. zaterdag 7 november kunt u weer kleding brengen. Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184 416220.

Met een hartelijk groet, Dick van Mourik, 06-46884467