Nieuws van de CHR (255)

Nieuws van de commissie
Vorige week hebben de commissieleden weer digitaal vergaderd. We hebben eerst een uur met Gabor en Györgyi Viragh van Pro Vita uit Baia Mare gesproken.
Gabor is in november heel erg ziek geweest als gevolg van corona. Hij is 3 weken met zeer ernstige klachten opgenomen geweest in het ziekenhuis.
De bereidheid om te sterven, de rust die hij kreeg en het herstel wat er is gekomen, maken hem dankbaar. We spraken met Györgyi over de opvang van jongeren.
Ze ziet een verschuiving in het werk, omdat een deel van de
jongeren met een beperking voortdurende begeleiding nodig zal blijven houden.
Een missionairs echtpaar ondersteunt het werk van Pro Vita door deze jongeren in contact te brengen met het evangelie. Aanvankelijk waren de jongeren niet geïnteresseerd, maar door te investeren in relaties begint er toch iets moois te groeien.
De commissie heeft ook besloten om € 1.200,- voor voedse-pakketten aan daklozen in Boedapest langer te ondersteunen. Michel en Janet van Boxtel brengen hun dank aan u over namens hun 250 wekelijkse ‘bezoekers’.
Naast de voedselpakketten wordt er nog geestelijk voedsel uitgereikt! Hoe mooi kan het zijn dat we daar een heel klein schakeltje in mogen zijn.
Bedankt voor uw ondersteuning!

Kleding brengen
D.V. zaterdag 10 april kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184 416220.
Met een hartelijk groet, Dick van Mourik, 06 46884467.