Nieuws van de CHR (249)

Janet en Michel van Boxtel
Van Janet en Michel van Boxtel kregen we bericht dat ze deze zomer enkele weken naar Nederland komen. Inmiddels wonen ze 6 jaar in Hongarije. Vooral het werk onder daklozen is voor hen heel belangrijk. Hun nieuwsbrief (St. Embrace) begint met Jesaja 61: 2-3 ‘Om aan armen het goede nieuws te brengen heeft Hij mij gezonden, om aan verslagen harten hoop te bieden, om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken en aan geketende hun bevrijding.’ We lezen over de daklozenkerk, over de praktische gezinshulp en de manier waarop zij het evangelie verkondigen. Pinksteren wordt daarmee heel concreet! We gaan kijken of we een ontmoeting kunnen organiseren met Janet en Michel.
Ik denk dat ze het leuk vinden om de jongeren van de
werkvakanties weer eens te ontmoeten. Maar ook om nieuwe jongeren te ontmoeten die al nadenken over een werkvakantie in 2022. Interesse? Binnenkort meer hierover.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 12 juni kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is. Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur. Omdat we best veel aanloop
verwachten is het belangrijk dat we met elkaar de doorstroming goed laten verlopen met inachtneming van de 1,5 meter afstand. We hebben bedacht dat u zoveel mogelijk buiten uw zakken met kleding al kunt afgeven. Esther Harrewijn heeft de coördinatie, tel.
0184 416220.
Met een hartelijk groet, Dick van Mourik, 06-46884467