Nieuws van de CHR (275)

Aankondiging Kerstacties
Vorige week heeft u op deze website gelezen dat we in gesprek zijn met de dominees uit Micula en Lapusel om een gezamenlijke actie te organiseren om enkele gemeenten in Oekraïne deze winter te helpen. De inwoners hebben aan alles een tekort. Door een aantal keren met busjes met basisbehoeften de grens over te gaan, kunnen we helpen om het leed wat hen wordt aangedaan een klein beetje te verzachten. Gemeenteleden in Micula, Lapusel en de leiding van het gezinsvervangend tehuis Pro Vita willen hier heel graag aan meewerken. Daarom gaan we, tegelijkertijd met de kerstpostactie, u vragen om een financiële bijdrage. Met deze giften kunnen dan in Roemenië spullen worden gekocht.
In kleine busjes mogen deze spullen de grens passeren. Op deze manier kunnen we de broeders en zusters in enkele dorpen in Oekraïne helpen. Dit is een manier van samenwerken waar we allemaal blij van worden, toch?!
Wordt vervolgd.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 3 december kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is.
Openingstijden zijn van 10.00  uur tot 11.30 uur.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184-41 62 20.

Hartelijke groet, Dick van Mourik,06-46 88 44 67