Nieuws van de CHR (270)

Contacten breiden verder uit
Afgelopen maandag 13 juni was het weer een en al bedrijvigheid in en om de loods van de voedselbank. ’s Morgens werd door vrijwilligers de ingezamelde kleding, die zaterdag was gebracht, uitgezocht en netjes in dozen gedaan. ’s Middags werden bijna 300 (bananen)dozen in de vrachtwagen geladen voor Zerindu Mic en Zerind. Het zijn 2 kleine afgelegen dorpjes op het platte land van Roemenië. Omdat ds. Lörincz meer gemeenten dient en zelf sinds een paar jaar in Zerindu woont, is hij erg blij dat nu in zijn ‘eigen’ gemeente ook gemeenteleden op deze manier worden geholpen. Wij mogen alleen maar dankbaar zijn dat we op deze manier een klein beetje kunnen ontzorgen.
Bij het kleding brengen is € 123,- aan contanten en collectemunten ontvangen als bijdrage in de transportkosten. Heel hartelijk dank. Dat geldt ook voor al die vrijwilligers die ieder met haar of zijn talenten helpt om dit werk te kunnen doen.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 2 juli kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138, in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is. Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184-41 62 20.

Hartelijke groet, Dick van Mourik, 06-46 88 44 67