Nieuws van de CHR (271)

Plannen gemaakt
De commissie heeft na de vakantie de draad weer opgepakt en de nodige voorbereidingen getroffen voor een transport naar Roemenië en het brengen van een werkbezoek. Voor de onderlinge relatie is het erg belangrijk om elkaar tenminste ieder jaar te ontmoeten. Esther, Robert-Jan, Frank en Dick hopen van 1 tot en met 5 oktober daarom onze contacten in Roemenië te bezoeken. Eind september is het voornemen dat Frits van der Kooij en Arie Honkoop samen als chauffeurs met een vrachtwagen vol spullen naar Roemenië vertrekken. Als het mee zit, dan zijn bij het uitladen van de goederen in Roemenië ook de commissieleden ter plekke. Het blijft een bijzonder mooi vrijwilligerswerk om zo met elkaar verbonden te zijn.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 3 september kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is.
Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur. De kleding inpakken gebeurt maandagochtend 5 september. Dan kunt u ook nog kleding inleveren van 8.30 uur tot 10.00 uur.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184-41 62 20.
Heeft u nog vragen of wilt u wat delen, neem gerust contact op.

Hartelijke groet, Dick van Mourik, 06-46 88 44 67.