Nieuws van de CHR (250)

Terug- en vooruit kijken
In het vorige Kerkblad hebben wij de waarderende mooie woorden vanuit Micula, Lapusel, Zerindu Mic en Pro Vita in Baia Mare met u gedeeld. Wat een stroom van liefdevolle berichten aan u gericht.
Uw inspanningen voor de kerstpostactie zijn ook niet onopgemerkt gebleven. Naast de ruim 3.200 wenskaarten die dankzij u bij de verschillende adressen zijn bezorgd (opbrengst € 1.657,50) is er ook € 7.680,50 aan giften voor het uitdelen van voedselpakketten ontvangen. Dat is € 2.600,- meer dan waar we op hadden gehoopt. Inmiddels heeft een deel van de extra opbrengst al een mooie bestemming gevonden. Aan Janet en Michel van Boxtel, die in Hongarije werken onder daklozen, is € 1.500,- overgemaakt. Hiermee kunnen zij zo’n 250 extra voedselpakketten uitdelen. Aan de jongerenopvang Pro Vita waar zo’n 30 jongeren verblijven, hebben we € 500,- overgemaakt ter ondersteuning voor de dagelijkse boodschappen.
Mooi om ook in 2021 biddend naar elkaar om te zien en betrokken te blijven op elkaar. Dat geldt voor hier in Sliedrecht, maar ook voor degenen die op onze weg worden geplaatst in Hongarije en Roemenië.

Kleding NIET brengen
Er is GEEN mogelijkheid om kleding te brengen deze maand.
De eerder aangekondigde mogelijkheid om op zaterdag 9 januari kleding te brengen gaat niet door vanwege de strengere maatregelen om het coronavirus te bestrijden. We hopen dat u hiervoor begrip heeft en uw spullen nog even zelf wilt bewaren.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184 416220.

Met een hartelijk groet, Dick van Mourik, 06 46884467