Nieuws van de CHR (253)

Energiekosten
Niet alleen bij ons stijgen de energieprijzen heel sterk. In Roemenië stijgen de energieprijzen schrikbarend. Gyoergyi Viragh schrijft het ons in een mail die we vorige maand hebben ontvangen.
Ze schrijft: ‘Ik kan nauwelijks geloven dat de situatie in het hele land lang zal blijven werken. Veel bedrijven zullen sluiten als er niets verandert’. De stichting Pro Vita die het gezinsvervangend tehuis runt, heeft een kleine gebedsgroep opgericht waar ze bidden voor een oplossing. Binnenkort wordt gesproken met meerdere kerken of er interesse is om deel te nemen aan het werk van Pro Vita. Vanuit Sliedrecht hebben we een bijdrage toegezegd als tijdelijke oplossing voor deze crisissituatie. Het is mooi om het slot van de mail met u te delen. Ze schrijft ‘Het spijt me dat ik geen beter nieuws kon delen. Eigenlijk
is de hele wereld vol slechte dingen. Maar het goede nieuws van God is nog steeds geldig. Hij is Heer, wij zijn Zijn kinderen en Hij zorgt voor ons en geeft ons een eeuwig leven in
Zijn prachtige koninkrijk. Met deze gedachten zeg ik je gedag en groet ik je’. Gemeente, mooier nieuws is er niet, toch?!

Kleding brengen
D.V. zaterdag 6 november kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is.
Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur.
Met een hartelijk groet, Dick van Mourik, 06-46 88 44 67