Nieuws van de CHR (255)

Werkvakantie in Hongarije
Emanuela Brandwijk, Jaïra van den Dool en Julia Verheij hebben het plan opgepakt om een werkvakantie naar Hongarije te organiseren. Ze hebben contact gezocht met Janet en Michel van Boxtel die we kennen van hun werk onder daklozen in Boedapest. Julia schrijft ‘Hoi allemaal, aankomende zomer hopen we weer met een groep jongeren naar Hongarije te gaan. In samenwerking met Janet en Michel van Stichting Embrace gaan we daar helpen met het opknappen van huizen. De klussen in huizen lopen uiteen van schoonmaken tot kleine en grotere reparatiewerkzaamheden. Maar er is zeker ook tijd om te ontspannen en leuke dingen te doen met elkaar, maar ook met de mensen en kinderen daar. Voor wie? Voor jongeren van 16 jaar en ouder. Wanneer: 21 juli tot en met 4 augustus. Lijkt het je wat, maar heb je nog wat vragen? Stuur gerust een appje naar 06-36 57 56 04. Wil je je aanmelden? Dan kan je dat doen via de mail: jongerenreis2022@outlook.com.
We zien uit naar jullie reacties!’.
Wat een mooi initiatief van deze meiden.
De Commissie Hulp Roemenië is trots op jullie.

Kerstpostactie 2021
De kerstpostactie wordt dit jaar gehouden op 15, 16 en 18 december. De voorbereidingen zijn inmiddels weer gestart. Tegelijkertijd loopt de actie voor een bijdrage in een boodschappenpakket. Binnenkort leest u hier meer over.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 4 december kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138, in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is.
Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur.

Met een hartelijk groet, Dick van Mourik, 06-46 88 44 67