Nieuws van de CHR (269)

Omzien en vooruitblik
Pinksteren
Wat Pinksteren zoal heeft uitgewerkt leest u hieronder.
Transport
We zijn erg blij en dankbaar dat het transport door Maarten Broer en Frits van der Kooij naar vier van onze dorpen, die we ondersteunen in het noordwesten van Roemenië, zo voorspoedig is verlopen. Op vrijdag 13 mei stapten deze chauffeurs weer met een voldaan gevoel uit de vrachtwagen van een rit van bij elkaar zo’n 4000 kilometer.
Jongerenwerkvakantie
Ook de belangstelling en de opbrengst van € 1.505,- van het benefietconcert van Praise Him voor het project van de jongerenwerkvakantie in Hongarije stemt ons tot dankbaarheid. Deze groep van 12 jongeren kijken er erg naar uit om 21 juli met elkaar op reis te gaan en is volop bezig met de voorbereidingen.
Voorbereidingen transport juni
De voorbereidingen voor een nieuw transport naar Zerindu Mic in het westen van Roemenië zijn in volle gang. Met ds. Lorincz, die in meerdere (buur)gemeenten voorgaat, hebben we goed contact over waar de gemeenteleden behoefte aan hebben.
Werkbezoek
Voor zover we nu inschatten is het weer verantwoord om naar onze contacten in Roemenië te reizen. Het verlangen is wederzijds groot om elkaar dan ook na 3 jaar weer echt te ontmoeten. Van 1-5 oktober is het werkbezoek gepland.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 11 juni kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138, in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 11.30 uur.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184-41 62 20.

Hartelijke groet, Dick van Mourik, 06-46 88 44 67