Nieuws van de CHR (270)

Chauffeurs weer veilig thuis
Op maandagmorgen 24 april vertrokken Frits van der Kooij en Arie Honkoop met een vrachtwagen vol met kleding en andere spullen naar Roemenië.
Net voorbij Boedapest in Hongarije werd de eerste vracht gelost. Het waren gymtoestellen voor een school voor Speciaal Onderwijs. Van Janet en Michel van Boxtel, die daar bij verschillende projecten betrokken zijn, hoorden we dat de school ontzettend blij is met deze spullen. In Zerindu Mic en Zerind (kleine plattelands dorpjes) in Roemenië hebben Arie en Frits vooral, kleding, schoenen, speelgoed, tafels en stoelen afgeleverd.
Voordat Frits en Arie terug waren in Nederland kregen we van ds. Lörincz al een mail om
de dank over te brengen aan de gemeenteleden van Sliedrecht. Vrijdagmiddag 28 april arriveerden beide mannen na 3.875 km weer in Sliedrecht. Veilig weer thuis lijkt vanzelfsprekend maar is het niet. Dankbaarheid is het enige woord dat past.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 6 mei kunt u weer schone kleding, schoenen, linnengoed en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138, in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is. Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur. Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184-41 62 20.

Met een hartelijk groet, Dick van Mourik, 06-46 88 44 67