Nieuws van de CHR (270)

Kleding brengen
D.V. zaterdag 9 juli (en daarna op zaterdag 3 september) kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138, in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is. Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie, 0184-41 62 20.

Zonnepanelen in gebruik
De woonvoorziening Pro Vita in Baia Mare waar (wees)jongeren worden voorbereid op een zelfstandig bestaan en waar ook een aantal kamers in gebruik is voor begeleid wonen, kwam deze week met goed nieuws. Dankzij uw steun vanuit Sliedrecht met een gift van
€ 5.000,- zijn vorige week de zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. De hoge energieprijzen zijn voor Györgyi Viragh nauwelijks meer op te brengen en daarom is zij heel erg blij en wil u nogmaals heel hartelijk bedanken. Fijn dat we vanuit Sliedrecht een beetje mee mogen helpen met ontzorgen.

Jongeren in actie
Het enthousiasme bij de jongeren die zich voorbereiden op hun project voor de werkvakantie in Hongarije kent geen grenzen. Meer dan 50 auto’s zijn vorige week gewassen waarbij een opbrengst is opgehaald van € 1.248,50. Dit komt nog bovenop de ‘gebak’-donaties van € 443,45 van een paar weken geleden. Wat fijn dat we zo’n betrokken gemeente zijn.

Hartelijke groet, Dick van Mourik, 06-46 88 44 67