Nieuws van de CHR (273)

Weer thuis
Ons vorig bericht over de planning van het reisbezoek en het transport eindigde met Deo Volente. Het is maar goed om dat steeds te beseffen. Zo bleek dat Frits van der Kooij bij het lossen van de vracht in Lapusel opeens met gezondheidsklachten te maken kreeg. Gelukkig bleek na twee nachtjes in het ziekenhuis van Baia Mare dat Frits voldoende opgeknapt was om samen met Arie Honkoop met de lege vrachtwagen naar Sliedrecht terug te rijden. Zondag 2 oktober hebben Esther, Robert Jan, Frank en Dick een mooie ontmoeting gehad met de gemeente Lapusel. We waren onder de indruk van de bouwactiviteiten om de kerk te renoveren en aan de volgende generatie door te geven. Frank heeft tijdens de dienst de hartelijke groeten van de gemeente Sliedrecht overgebracht. We hebben de jonge dominee Molnar Victor gevraagd om volgend jaar Sliedrecht te bezoeken.
U krijgt namens de gemeente van Lapusel de hartelijke groeten. Maandagochtend 3 oktober testte Dick positief op Covid.
Hierdoor konden de geplande bezoeken naar de andere dorpen geen doorgang vinden. Wat wel door kon gaan was het bezoek aan het gezinsvervangend tehuis voor jongeren Pro Vita. Hier wordt hard gewerkt om nog meer te besparen op de energiekosten. Donderdag 6 oktober waren we allemaal veilig thuis. Spannend was nog even de uitslag van de Covid-test.
Gelukkig bleek niemand positief.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 5 november kunt u weer kleding, schoenen, linnengoed, dekens en speelgoed brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar ook de Voedselbank gevestigd is.
Openingstijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur. Esther Harrewijn heeft de coördinatie,
0184-41 62 20. Heeft u nog vragen of wilt u wat delen, neem gerust contact op.
Hartelijke groet, Dick van Mourik, 06-46 88 44 67