Nieuws van de diaconie

Actie boodschappenpakket
Binnenkort heeft de C1000 weer een spaaractie voor een boodschappenpakket in het kader van de verandering naar een JUMBO winkel. Als u dat wilt kunt u uw bonnenboekjes en/of zegeltjes aan de diaconie schenken zodat daarmee hulp kan worden geschonken aan onze naaste in nood. Hiervoor worden te zijner tijd bussen in de kerk geplaatst. In eerste instantie denken we hierbij aan onze eigen gemeenteleden. Als er pakketten over zijn geven we die aan de voedselbank. Als u vanwege uw financiële zorgen graag in aanmerking wilt komen voor een dergelijk pakket kunt u contact opnemen met diaconie@hervormdsliedrecht.nl

Stille armoede
Misschien herkent u dat wel. Het lukt u nog net om financieel rond te komen, maar veel ruimte voor extra’s is er niet. Elke cent moet worden omgekeerd. Abonnementen worden opgezegd en lidmaatschappen worden beëindigd.
Binnenkort start in onze gemeente het nieuwe seizoen met tal van activiteiten. Soms wordt er een bijdrage gevraagd voor de onkosten. Logisch natuurlijk, maar dit mag nooit een belemmering zijn om mee te doen. Als dit speelt dan nemen we als diaconie graag deze kosten voor onze rekening. Even een mailtje naar diaconie@hervormdsliedrecht.nl en we regelen dit voor u.