Nieuws van de zendingscommissie 1-2

Zendingscommissie wijk 1-2
Rekening: NL25FVLB0226123154 t.n.v. zendingscommissie wijk 1-2
Email: zending1-2@outlook.com

Beste gemeenteleden,
Afgelopen zondag mochten we als zendingscommissie de uitzendingsdienst meemaken van Laurens Jan, Lourina, Jefta en Febe. Een bijzondere dienst waarin zij als tekst mee kregen: Titus 3: 8: ‘Dit is een betrouwbaar woord en ik wil dat u deze dingen sterk benadrukt, opdat zij die in God geloven, ervoor zorgen dat zij anderen voorgaan in het doen van goede werken. Deze dingen zijn goed en nuttig voor de mensen’. Onze aanwezigheid en de belangstelling vanuit onze gemeente werd en wordt zeer op prijs gesteld. Ze zijn dankbaar met zo’n meelevende deelgenoten gemeente! Maar nu gaat het grote avontuur toch echt bijna beginnen. Deze dag (26 januari) zitten ze in het vliegtuig naar Indonesië. Zij zullen eerst naar Yogakarta reizen om daar aan het Wisma taalinstituut taalstudie te doen. Zij zullen zo’n 3 maanden in Yogakarta verblijven. Mocht u een kaartje willen sturen, dan is dit het adres:
WISMA BAHASA – Indonesian & Javanese Language Course,
Jl. Affandi, Gg. Bromo no. 15A, Mrican, Yogyakarta, Indonesia 55281
Graag zetten we de verschillende manieren van contact nog even op een rijtje voor u.
1) Via een link op www.hervormdsliedrecht.nl. Ga naar clubs en verenigingen, klik confessioneel en dan op de zendgingscommissie. U kunt dan zo naar de website van Laurens Jan en Lourina.
2) Via hun website: www.gzb.nl/misisulawesi
3) Via e-mail: laurensjanvogelaar@gmail.com/lourina_z@hotmail.com
4) Via facebook: www.facebook.com/laurensjan.vogelaar
Mocht u geen nieuwsbrieven ontvangen van fam. Vogelaar, dan kunt u naar het bovenstaande mailadres: zending1-2@outlook.com een mail sturen voor de nieuwsbrief, dan sturen wij deze naar u toe. We hopen dat we er voor kunnen zorgen dat er a.s. zondag ook een aantal nieuwsbrieven in de Maranathakerk komt te liggen. Lukt het deze week niet, dan de week erop.
Hartelijke groet, Pieter Hofman, Martine Roeleveld, Karin Versteeg en Wim van Tuijl