Ontbijtactie KB

KB de 2sprong organiseert ook dit jaar weer de ontbijtactie. Deze zal gehouden worden op D.V. zaterdag 14 februari 2014. Zondag 1 februari worden de flyers bij de kerk uitgedeeld en Zondag 8 februari kunt u zowel bij de ochtenddienst als bij de avonddienst de ingevulde flyers inleveren in de bakken bij de ingang.

Met de ontbijtactie vragen wij een kleine vergoeding ten behoeve van de koffiebar. Met uw financiële steun zijn wij in staat om een aantrekkelijke ontmoetingsplaats te zijn voor de jongeren uit de gemeente en daarbuiten.

U heeft de keuze uit drie ontbijtjes: luxe (€ 10,-), standaard (€ 7,50) en een ontbijt speciaal voor kinderen (€ 5,-). Deze ontbijtjes zullen allemaal met zorg voor u worden bereid. Het ontbijt wordt door één van de koffiebarbezoekers bij u thuis bezorgd tussen 8.30 uur en 10.30 uur. Bij de bezorging heeft u de gelegenheid om te betalen.

Wilt u zaterdag 14 februari ook een ontbijtje ontvangen, maar heeft u geen gelegenheid om de flyer in te leveren? Mail dan uw naam en adres, het aantal en soort ontbijtjes en uw gewenste tijdstip van bezorgen (tussen 8.30 en 9.30 uur of tussen 9.30 en 10.30 uur), of vul uw gegevens in op de website van de KB.