Ophalen kindjes kinderoppas

Ophalen kindjes kinderoppas

Als je je kindje wilt ophalen vanuit de oppas, kan je dat doen wanneer dit op de beamer staat aangegeven. Om dit moment goed te laten verlopen, hebben we vanaf zondag de volgende wijziging:
– Als je je kindje wilt ophalen tijdens de dienst, hang je bij het aanmelden de jas en tas (altijd bij elkaar(!) en voorzien van naam) aan de daarvoor bestemde kapstok.
– Voor alle kindjes geldt: haal als ouder zelf de beker (ook voor-zien van naam) uit de tas en zet deze op het dienblad. Na het drinkmoment zullen wij de bekers weer terug doen.
– Wij zullen zorgen dat de kindjes die opgehaald willen worden hun jas en tas aan/bij zich hebben en bij de kindernevendienst klaar staan om de kerk binnen te gaan. Zo loop je je kindje tegemoet.
Heb je je kindje nog niet eerder bij de oppas gebracht, maar overweeg je dit wel? Alle kindjes van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom. We spelen/knutselen/zingen liedjes en we lezen een B-boekje tijdens het drink-/eet-moment (neem zelf een gevulde beker mee).
Er is altijd een vaste oppas van het kernteam bij (zie foto). Zo zijn er voor de kinderen/ouders vaste gezichten en zo leren wij de kinderen kennen.
Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op!