Oudergebedsgroep CSG De Lage Waard

Allereerst vraag ik dat er voor alle mensen gebeden wordt, dat er smeekbeden, voorbeden, dankgebeden voor hen worden uitgesproken (1 Timothëus 2: 1-2).

Omdat er in de Hervormde Gemeente Sliedrecht ook een aantal kinderen is, dat naar
CSG De Lage Waard gaat, doe ik hier een oproep aan hun ouders. Er zijn op de Lage Waard 2 oudergebedsgroepen, waar ouders bijeenkomen om te bidden voor de school, leerlingen en docenten. Ik leid de groep Papendrecht/Sliedrecht. Deze groep komt in principe elke derde dinsdagochtend van de maand bij elkaar, van 9.00 tot 10.00 uur. Als ouders vinden we het belangrijk om in gebed mee te leven met de school. We krijgen hiervoor onderwerpen aangeleverd vanuit school, maar ook weleens van ouders en/of leerlingen. Omdat we graag in elke situatie meeleven, in vreugde of verdriet, nodigen we u/jou dan ook uit om één van onderstaande groepen eens te bezoeken en mee te bidden of om ons een berichtje te sturen als er situaties zijn waarvoor we kunnen bidden of danken.
Er komen ouders van zowel leerlingen van de Vijzellaan (havo, vwo) als van de Burgmeester Keijzerweg (vmbo). Vindt u/vind jij gebed ook belangrijk, dan bent u/ben jij van harte welkom op één van de gebedsgroepen. Als u/jij er niet vertrouwd mee bent, laat dat dan geen drempel zijn. Elke bidder is welkom ook als u/jij liever in uw/jouw hart mee bidt. Vooraf aanmelden hoeft niet, maar mag natuurlijk wel. Wij beginnen met een Bijbelgedeelte en zingen soms een lied. Daarna verdelen we de gebedspunten en bidden en danken we. Het is fijn om op deze wijze betrokken te kunnen en mogen zijn bij de school. Het is een voorrecht om soms hele moeilijke, maar soms ook hele mooie momenten op te dragen aan de Here God. Dat bemoedigt ons als ouders ook weer.
De datums voor de komende bijeenkomsten zijn:
dinsdag 19 november, bij Marjan van Dijk, Bosch 69 in Papendrecht;
dinsdag 17 december, bij Margriet de Koning, Dreesstraat 25, Hardinxveld-Giessendam.
Schikt de dinsdag jou/u niet, dan ben je/bent u welkom op de andere gebedsgroep, die 1x in de 4-6 weken op vrijdagochtend bij elkaar komt in Nieuw-Lekkerland.
Voor leerlingen is er ook een gebedsgroep, Devotion. Zij komen elke maandagmiddag in de grote pauze bij elkaar in lokaal 111 (Vijzellaan).
Bij vragen, mag jij/u mij altijd bellen: Regine Rehorst 0786440530 of 0622935084 of per
e-mail: prehorst@hetnet.nl.