PaasChallenge 2021!

PaasChallenge 2021!

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Ga op pad in Sliedrecht en zoek de QR-codes. Met deze codes ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. De PaasChallenge is
met recht een challenge: je kiest in het begin een rol van een tijdgenoot van Jezus.
Tijdens het spel moet je proberen je rol zo goed mogelijk te spelen.
Je zit middenin het verhaal van Pasen!

Wie en wanneer

Goed om te weten: de PaasChallenge is in het bijzonder gemaakt voor jongeren van 10 t/m 18 jaar, maar geschikt voor jong en oud! Meedoen kan van woensdag 31 maart t/m zaterdag 3 april. De Challenge duurt ongeveer 1,5 uur. Aan het begin van je route zullen we je van alle benodigdheden voorzien, zorg wel zelf voor een smartphone met QR-scanner en data.

Aanmelden
Ook Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier? Reserveer dan een starttijd door je aan te melden via
www.echtbelangrijk.nl. Neem ook iemand mee, of nodig iemand uit, die je wilt laten kennismaken met het Paasverhaal! Let wel op: niet meer dan 2 mensen uit verschillende huishoudens bij elkaar. Als gezin lopen kan natuurlijk altijd, ongeacht het aantal personen. Reserveren is nodig om je startpunt te krijgen en om de PaasChallenge coronaproof te spelen.
Meer informatie vind je op www.echtbelangrijk.nl.
Vragen over deze PaasChallenge? Bel/app dan naar Rianna van Eijk, 06 12927485 of Paula Redelijkheid, 06 43568673. Of stuur een mailtje naar echtbelangrijk@outlook.com!