Paasgroetactie in coronatijd

Vorig jaar kon de Paasgroetactie helaas niet doorgaan i.v.m. de corona uitbraak en dat vonden we heel jammer. Dit jaar willen we wel weer graag een Paasgroetactie houden, maar dan zo veilig mogelijk. Dat betekent dat we niet gezellig met de jongeren kunnen inpakken, maar dat als commissie doen. Het betekent ook dat we het rondbrengen alleen kunnen doen met mensen uit hetzelfde gezin in één auto. We zouden het superleuk vinden als er kinderen/jongeren zijn die willen helpen met rondbrengen en dan hun ouder vragen om chauffeur te zijn.
Of misschien jonge stellen samen. We gaan wel vanuit de Maranatha Kerk starten, net als andere jaren, maar er zal sprake zijn van een tijdslot.
We willen vragen of u als u mee wilt doen een mailtje aan ons wilt sturen met eventueel vast de wijk die u wilt doen en dan krijgt u van ons een uitnodiging, met de tijd dat u de wijk kunt ophalen erbij. Het gaat zoals altijd om de zaterdag voor Pasen, 3 april.
Wat Parkzicht en Overslydrecht betreft: daar geven we de pakketjes af aan de balie en gaan we niet naar binnen. Dat geldt ook voor meerdere adressen. Zo hopen we op een veilige manier de ouderen en zieken van de gemeente toch een Paasgroet te kunnen brengen namens de jongeren van onze gemeente.
Doen jullie / doet u mee? Heel leuk!
Graag een mailtje naar:
ria.mudde@hervormdsliedrecht.nl of
gerdien.braaksma@hervormdsliedrecht.nl