Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg Najaarsarrangement

Op zaterdag 10 november a.s. is er weer het najaarsconcertarrangement van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg, bestaande uit een wandeling en/of een concert. ’s Ochtends wandelen we samen naar de Oude Kerk in Oosterbeek.

Tijdens een rondleiding krijgt u meer informatie over de bijzondere geschiedenis van deze kerk. Ontvangst met koffie/thee om 11.00 uur in Het Koetshuis. Om 11.30 uur start de wandeling. Voor een lunchpakket wordt gezorgd.

’s Middags is Het Koetshuis het decor waar een bijzonder concert te beluisteren zal zijn. Ook ditmaal wordt het najaarsprogramma verzorgd door de musicus André van Vliet. Zoals altijd zal hij weer een verrassend programma verzorgen, samen met violiste Laura van der Stoep en het damesensemble: Con Affetto. Het concert begint om 14.30 uur. Ontvangst met koffie/thee vanaf 14.00 uur.

Kosten: Volledig arrangement: € 30,-. Alleen concert: € 15,-. De musici verlenen belangeloos hun medewerking; de netto opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.

Aanmelding: bij voorkeur via e-mail: concerten@pdcdeherberg.nl of telefonisch (alleen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur): 026-33 42 225.

Het concert vindt plaats in Het Koetshuis van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg, Pietersbergseweg 19, 6862 BT  Oosterbeek.