Per bus naar Doelenconcert 2018

Het Christelijk Gemengd Koor ‘Deo Cantemus’ organiseert in 2018 opnieuw de Kerst-Doelenconcerten. De concertserie wordt jaarlijks bezocht door duizenden mensen uit het hele land. De Kerst-Doelenconcerten staan zo in een lange traditie, maar zijn allerminst traditioneel te noemen. Het programma wordt gekenmerkt door afwisseling en variatie in stijl en taal. Dit jaar wordt medewerking verleend door het Christelijk gemengd koor ‘Oriolus’ o.l.v. André van Vliet, Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker, André de Jager (orgel) en André van Vliet (vleugel). De algehele leiding is in handen van dirigent Hans van Blijderveen.

Voor het concert op zaterdag 15 december (aanvang 14.00 uur) zijn kaarten, inclusief busvervoer, verkrijgbaar voor € 40,-. Belangstellenden hiervoor kunnen dat kenbaar maken door een envelop met € 40,-, voorzien van na(a)m(en), adres(sen) en telefoonnummer(s), af te geven bij:

– Pleun Boelen, Prickwaert 83
– Rieta de Bruin, Vogelenzang 15
– Elize Vlot, J.P. Thijssesingel 18
– Ad de Waard, Oranjestraat 58

Ook is het mogelijk u per e-mail op te geven; graag met vermelding van na(a)m(en), adres(sen) en telefoon-nummer(s); via de mail communiceren wij over de betaling. De bus, waarin plaats is voor 50 personen, vertrekt op zaterdag 15 december om 12.30 uur, vanaf de Maranathakerk. De terugreis staat om 16.45 uur gepland.