Per bus naar Doelenconcert 2019

Het Christelijk Gemengd Koor ‘Deo Cantemus’ organiseert in 2018 opnieuw de Kerst-Doelenconcerten. De concertserie wordt jaarlijks bezocht door duizenden mensen uit het hele land. De Kerst-Doelenconcerten staan zo in een lange traditie, maar zijn allerminst traditioneel te noemen! Het programma wordt gekenmerkt door afwisseling en variatie in stijl en taal. Dit jaar wordt medewerking verleend door Christelijk gemengd koor ‘ASAF’ uit Papendrecht o.l.v. Hans van Blijderveen; Mannenensemble ‘Cantare’ uit Woudenberg o.l.v. André van Vliet; Maria den Hertog, mezzosopraan; Jacob Schenk, tenor; Yannick Bot, marimba; André van Vliet, piano; André de Jager, orgel. De algehele leiding is in handen van dirigent Hans van Blijderveen.

Voor het concert op zaterdag 14 december (aanvang 14.00 uur) zijn kaarten, inclusief busvervoer, verkrijgbaar voor € 40,-. Belangstellenden hiervoor kunnen dat kenbaar maken door een envelop met € 40,-, voorzien van na(a)m(en), adres(sen) en telefoonnummer(s), af te geven bij:

Pleun Boelen, Prickwaert 83,
Rieta de Bruin, Vogelenzang 15,
Elize Vlot, J.P. Thijssesingel 18,
Ad de Waard, Oranjestraat 58.

Ook is het mogelijk u per e-mail (ad@dewaardsl.nl) op te geven; graag met vermelding van na(a)m(en), adres(sen) en telefoon-nummer(s); via de mail communiceren wij over de betaling.

In verband met beperkte mogelijkheid tot reserveren is snelle opgave gewenst.