Reserveringssysteem Kerkdiensten

Er is in de commissie “Kerk zijn op 1,5 m afstand” hard gewerkt om naar een passende oplossing te zoeken om iedereen te kunnen laten deelnemen aan een kerkdienst.

Er is gekozen voor een online reserveringssysteem. Per zondag staan de diensten met de tijden erbij vermeld, er zullen 2 systemen aan te klikken zijn, voor wijk 1 en 2 en de andere voor wijk 3 en 4. Door op de betreffende datum en tijd te klikken kunt u daarna uw naam, e-mail, telefoonnummer en het aantal personen invullen die naar de kerk willen komen. Indien u met uw gezin wilt komen kunt u het volgende kiezen: reserveren voor personen die de hele dienst in de kerk zullen zijn (er zijn familiebanken beschikbaar in de kerk). Tevens kunt u daar invullen hoeveel kinderen en naar de oppas en/of kindernevendienst groepen 1 en 2 gaan. Deze kinderen blijven de gehele dienst in hun eigen gebouw.

Nadat u alle velden hebt ingevuld, klikt u op verzenden en ontvangt u direct een bevestigingsmail dat de reservering verzonden is, het betreft een voorlopige reservering want op de avond voordat de dienst begint ontvangt u nog een mail als herinnering met de definitieve bevestiging dat u welkom bent. U vind in bijgevoegde Handleiding voor het reserveren kerkdiensten op 1.5 meter een handleiding die nog wat extra informatie biedt bij het aanmelden voor de kerkdienst.

U kunt 1 reservering maken per maand, let bij het kiezen op het karakter van de diensten zoals in Kerkblad en op de website vermeld gaan worden.

Waarom vragen wij u om maar 1 reservering te maken? Wij willen zien hoe snel de diensten zijn volgeboekt en zo iedereen de kans geven. Let wel, dubbele reserveringen kunnen verwijdert worden, u ontvangt dan de avond voor de dienst geen mail ter bevestiging dat u welkom bent.

Het is dus heel belangrijk dat u reserveert, hebt u daarbij hulp nodig, vraag dit dan zoveel mogelijk aan uw familie, vrienden of anders aan uw blokouderling of diaken.