Terugblik gemeenteweekend 2013

We kunnen met elkaar terugkijken op een zeer geslaagd gemeenteweekend. Velen van u/jullie hebben we mogen ontmoeten tijdens de activiteiten van zaterdag op het IJsbaanterrein.

De middag begon met een lekkere lunch. Er waren pannenkoeken en broodjes knakworst voor iedereen.  ’s Middags was de boekenmarkt weer aanwezig en konden er zelfgemaakte kaarten gekocht worden.
Ook waren er voldoende activiteiten voor de kinderen. Het springkussen, de stormbaan en de knutseltent van de Mannaclubs werden druk bezocht. Ook waren er weer genoeg kinderen die hun oude speelgoed verkochten tijdens de kleedjesmarkt.

We hebben ons als gemeente voor elkaar ingezet tijdens de veiling door diensten en goederen beschikbaar te stellen voor elkaar. Onder andere kaartjes voor Timzingt, een afwasbeurt, een diner voor 20 personen, oppasavondjes en poppen zijn voor mooie prijzen verkocht.

De zaterdag mochten we afsluiten met een barbecue. Het prachtige weer zorgde mede voor een grote opkomst.

’s Avonds was er een gezellige, ontspannen filmavond voor de jeugd.

We hopen dat u, net als wij, genoten hebben van het samen gemeente zijn, de gezelligheid en alle activiteiten tijdens het weekend.

Heeft u suggesties voor volgend gemeenteweekend of wil je meewerken in de voorbereidingen? Geef dit dan door aan ons via gemeenteweekend@live.nl.

Wij willen God danken voor dit mooie weekend, zonder Hem is dit alles niet mogelijk. Graag willen wij hier ook onze dank uitspreken voor alle vrijwilligers die op een manier een bijdrage hebben geleverd aan het gemeenteweekend. We zijn erg blij met de hulp die een ieder gegeven heeft.

Hieronder enkele foto’s, gemaakt door Leo Zonnenberg, van het gemeenteweekend van wijk 1 en 2 gehouden op 28 september 2013.IMG_5465

IMG_5481IMG_5479IMG_5477IMG_5474IMG_5471