Terugblik gemeenteweekend

Dankbaar mogen wij terugzien op een mooie opening winterwerk met als thema “Delen in overvloed” op het ijsbaanterrein, tijdens de kerkdiensten en de stille tijdweek.

Zaterdag 19 september was in alle opzichten een mooie en fantastische dag. Wij mochten vele positieve berichten ontvangen. Wij danken u en jou voor alle hulp bij het klaarzetten van tafels en stoelen, het opbouwen van tenten, het schenken van koffie, thee en limonade, al het voorbereidende werk bij, rondom en voor de maaltijd, het opstellen van de wedstrijdschema’s, uw en jouw sportieve bijdrage, inclusief het in ontvangst nemen van de dik verdiende taarten en ook het ‘Delen in overvloed’ van deze lekkernijen en het opruimen van alle materialen en het uiteindelijk weer schoon achterlaten van het terrein.

Allen, jong en oud, hartelijk dank.

Ook zo genoten van het optreden van Hadassa en de informatiemarkt? Opmerkingen, suggesties of nieuwe ideeën? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag feedback, waarmee wij weer aan de slag kunnen.

Als commissie opening winterwerk hebben wij na evaluatie van de activiteiten op het ijsbaanterrein afscheid genomen van de commissieleden Hetty Zoutendijk en Alice Noordzij.  Hetty en Alice, nogmaals bedankt voor jullie jarenlange inzet voor het opening winterwerk. Wij verwelkomen ook direct twee nieuwe teamleden: Annelies Cinjee en Tijnie Trapman.  Annelies en Tijnie, hartelijk welkom.

Het startschot heeft geklonken en het winterwerk is nog maar net gestart.  Het duurt nog even, maar….Save the date!

Deo Volente 17 en 18 september 2016 Opening Winterwerk 2016 wijk 3-4