Terugblik op de Bijbelweek

De Bijbelweek is weer voorbij. Foto’s en gevonden voorwerpen zijn te vinden op www.echtbelangrijk.nl. We begonnen de week met een avond van gebed, waarin we met een gevarieerde groep gemeenteleden samen kwamen om de week voor God neer te leggen. Het was bijzonder mooi om de week zo met elkaar te beginnen. Op dinsdagavond was er in de grote tent gelegenheid om te ervaren wat een cursus christelijk geloof inhoudt. Ongeveer 60 mensen hebben mogen ontdekken hoe een eerste studieavond van zo’n cursus is opgebouwd. Aan de hand van het thema van de Bijbelweek ‘Zoek het uit’ nam Marco Heystek ons mee in het meer ontdekken van Jezus. Ook benieuwd naar één van de cursussen die in Sliedrecht worden aangeboden? Voor uzelf of voor iemand die u kent? Neem gerust contact op met Jacco de Koning, jacco@echtbelangrijk.nl, of Frans Willemsen, frans@echtbelangrijk.nl.
Evangelisatieouderlingen wijk 1-4

Samen met de kinderen mogen we terugkijken op een prachtige week. Met zo’n 160 kinderen hebben we genoten van het zingen, de gesprekken, de avonturen van Bram en Britt, de verhalen over Jezus, het knutselen, de pannenkoeken en het voetballen. Op donderdag genoten de kinderen (en alle ouders en belangstellenden) van een muzikale workshop door Hadassa, waarvoor mooie muziekinstrumenten zijn gemaakt. Dank aan alle mensen die hun steentje hebben bijgedragen om deze activiteiten mogelijk te maken. Het is ons gebed dat door dit alles de liefde van God aan de kinderen bekend is gemaakt.
De werkgroep Kinderevangelisatie

Zo’n 90 tieners hadden deze week de weg gevonden naar de Tienertent. En wat werd het een feest! Met elkaar zingen, bidden en verhalen uit de Bijbel lezen om op zoek te gaan wie Jezus voor ons is en wat we geloven. Gelachen om onze speciale gasten: Sherlock en Watson die allebei op hun eigen manier de feiten natrokken om de waarheid te achterhalen. Met de stoere spellen van de Highland games en daarna nog in de sporthal apenkooien werd de woensdag een hele sportieve dag. Verder hebben we met elkaar de hele week nog superleuke workshops gedaan zoals: naaien, handletteren, bouwen, cupcakes bakken en toneel. En daarmee werkten we met z’n allen naar een spetterende slotavond toe waar onze vaders, moeders, broers en zussen en opa’s en oma’s konden zien wat we deze week allemaal hadden gedaan. Een prachtige week waar we op terug mogen kijken. Dankbaar voor alle medewerkers die ons hebben geholpen om deze week mogelijk te maken in welke vorm dan ook.
De werkgroep Tienerevangelisatie

Vervolg verslag volgende week