Uitbreiding presentatieteam

Richting het laatste kwartaal van dit jaar is het de bedoeling dat in elke dienst in de Maranathakerk de beamer gebruikt gaat worden. Hiervoor is het noodzakelijk dat het presentatieteam wordt uitgebreid. Daarom zijn we dringend op zoek naar nieuwe teamleden.
Kun je werken met een computer en bezit je enige kennis van PowerPoint en Word, dan ben jij misschien wel het nieuwe teamlid dat we zoeken. Je bent gemiddeld 1 keer per maand aan de beurt voor het maken van een presentatie en 1 keer in de maand om de door een ander teamlid gemaakte presentatie te controleren. Presentaties worden gemaakt aan de hand van een vast concept. De benodigde teksten kunnen worden gedownload, gekopieerd en geplakt.
Gemiddeld kost het maken van een presentatie voor een normale dienst 2 uur, voor controle is dat ongeveer een half uur. Je krijgt hiervoor een korte opleiding met een heldere instructie voor het maken. Presentaties moeten worden gemaakt tussen dinsdagavond en donderdagochtend, controleren gebeurt tussen donderdagochtend en vrijdagmiddag. Werken doe je thuis achter je eigen PC.
Ben jij degene die we zoeken, dan maken we graag kennis met je. Veel handen maken licht werk!
Opgeven kan bij Leonard Gort, lcgort@hetnet.nl