Vacatures Spring-In

Onze diaconale commissie Spring-In bestaat uit veel vrijwilligers die wekelijks klaar staan voor gemeenteleden die (tijdelijk) hulp nodig hebben. Hiervoor vinden verschillende activiteiten plaats. Denk hierbij aan bezoekwerk, huishoudelijke ondersteuning, gastopvang en gezamenlijke maaltijden. Wij zijn onze vrijwilligers hiervoor enorm dankbaar. Er is recent een aantal vacatures ontstaan, die wij graag onder uw aandacht brengen.

Vanuit de kerkelijke gemeente bezoeken we de ouderen van 75 jaar en ouder. Dit wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers.

Coördinator ouderenbezoekwerk (wijk 4)
Om dit bezoekwerk voor ouderen te overzien en het koppelen van vrijwilligers aan gemeenteleden zijn wij op zoek naar een coördinator voor de ouderen in wijk 4.

Vrijwilligers voor ouderenbezoek (wijk 1)
En daarnaast zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers om dit ouderenbezoek voor wijk 1 in te vullen. Elke vrijwilliger bezoekt eens per maand een gemeentelid.

Hebt u interesse om u als vrijwilliger voor een van bovenstaande vacatures aan te melden? Voor vragen of uw aanmelding kunt u contact opnemen met ons.

Jannie van Wijngaarden, 0184417230 en Elize Vlot, 0184411180

Of u kunt contact met ons opnemen per email: springin@hervormdsliedrecht.nl.