Verslag van ds. M.H. Vastenhout

Lunchafspraken
Er is door velen enthousiast gereageerd op de oproep om mij in deze tijd van forens-dominee zijn een lunch aan te bieden. Het aanbod is zelfs zo groot, dat dit niet gaat passen in de tijd tot onze verhuizing. Maar niet getreurd! Na de zomervakantie ga ik rustig verder met het plannen van de lunch- en koffieafspraken. Ik heb goede notities gemaakt en zal er de komende tijd dus zeker bij u en jullie op terugkomen. Mocht het even duren voor ik contact leg, dan is dat dus niet omdat de uitnodiging niet is doorgekomen!

Pastoraat
Meldingen m.b.t. het pastoraat en geboorten kunnen aan mij worden doorgegeven. Tot onze verhuizing is de makkelijkste manier om dat te doen door middel van een berichtje naar michiel.vastenhout@hervormdsliedrecht.nl. Wie liever telefonisch een bericht doorgeeft, kan dat doen via Mieke van ’t Veer, 06 40057368, of via de blokouderling.

Ten slotte
Er is deze weken hard gewerkt in en om de pastorie aan de Rembrandtlaan.
Het kluswerk is zo goed als af en alles ziet er piekfijn uit. Zelf werk ik zo’n drie of vier dagen per week vanuit mijn nieuwe werkkamer aan de Da Costastraat. De logistiek met één auto vraagt de nodige afstemming, maar gelukkig heb ik ook m’n racefiets als vervoermiddel. Maar dan moet natuurlijk al eerder de goede kleding in Sliedrecht aanwezig zijn… (lachende smiley).
Jesper en Jinthe ronden hun schooljaar in Eethen af en hebben al twee dagen op de PWA-school meegedaan.
Langzamerhand gaan we de dozen inpakken, om definitief onze intrek in de pastorie te nemen. Nog ruim twee weken…!

Een hartelijke groet, ook namens Sandra en de kinderen, ds. Michiel Vastenhout