Vervoerservice ANWB AutoMaatje

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Met ANWB AutoMaatje komt u weer onder de mensen.
ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.
Uw vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut.
U schakelt ANWB AutoMaatje ook gewoon in voor leuke uitjes zoals een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen.
Aanmelden voor ANWB AutoMaatje is gratis. U betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,35 per kilometer per rit aan de vrijwilliger. Durf te vragen en bel ons! Meer informatie en contactgegevens vindt u hieronder.

Vrijwilligers voor ANWB AutoMaatje
Rijdt u graag auto en vindt u het fijn om anderen te helpen?
Dan zijn wij naar u op zoek! Als chauffeur van ANWB AutoMaatje kunt u worden ingeschakeld om minder mobiele mensen naar diverse bestemmingen te rijden. Het belangrijkste doel is dat deze inwoners hun huis uit komen en weer mee kunnen doen in de maatschappij. En een gezellig praatje onderweg, maakt de dag van deze mensen vaak een stukje aangenamer. U kunt zelf aangeven welke dag(en) of dagdelen u beschikbaar bent om te rijden voor ANWB AutoMaatje. Wilt u uw steentje bijdragen in Sliedrecht? Meldt u zich dan aan als chauffeur!

Meer informatie of meedoen?
Neemt u gerust contact op met Het Bonkelaarhuis in Sliedrecht op telefoonnummer 0184-42 05 39 of stuur een e-mail naar automaatje@bonkelaarhuis.nl.
Even binnenlopen mag natuurlijk ook.

Linda van de Wetering