Vrijwilligerswerk in De Herberg

De Herberg is een Pastoraal Diaconaal Centrum in Oosterbeek, waar gasten 3-6 weken verblijven. Professionele pastorale begeleiding en liefdevolle zorg en aandacht gaan er hand in hand. Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen in het huis, in de tuin en in de keuken.

Wat wil/kun jij doen voor de Herberg?

  • Stafvervanger: een stafvervanger is een gastvrouw/gastheer die zorgt voor een goede sfeer in huis, waardoor gasten zich thuis voelen. Wij zoeken stafvervangers in het bijzonder voor de dinsdagavond van 16.30 tot 22.30 uur. Ben je beschikbaar op een ander moment, neem ook dan contact met ons op.
  • Keukenvrijwilliger: tijdens een kookweekend (1x per 6 weken) ben je verantwoordelijk voor het (voor)bereiden van het ontbijt, de warme maaltijd en de broodmaaltijd. Na de maaltijd coördineer je de afwas en het schoonmaken van de keuken.
  • Diaconaal medewerker: diaconaal jaar ‘Ontplooi jezelf en help de ander’; als diaconaal medewerker werk je van januari tot en met juni 2019 mee in de Herberg tegen kost en inwoning.
  • Tuinman: de eerste aanblik van huis en tuin is voor gasten en bezoek belangrijk. We zoeken een tuinman of iemand met groene vingers die wil helpen de tuin er alle seizoenen als een visitekaartje uit te laten zien

Vrijwilligerswerk, het levert je een schat aan ervaring en nieuwe vriendschappen op. Het mooiste is dat je iets voor anderen kunt betekenen.

Voor meer informatie: www.pdcdeherberg.nl

Mail naar: vrijwilligerswerk@pdcdeherberg.nl of bel op dinsdag naar Caroline Eisma of Rein van der Knijff 026 334 2225.

Namens de Diaconie, Wim van Tuijl.