[Wijk 3&4] Bijbelweek 2020

In de afgelopen periode hebben we nagedacht over hoe we de Bijbelweek dit jaar kunnen invullen. Eerder heeft u in het kerkblad kunnen lezen over onze afwegingen en keuzes. Dit jaar komt er helaas geen tent op de ijsbaan. We zijn dankbaar dat er wél gewerkt wordt aan programma’s voor kinderen, tieners en jongeren! Dit onder voorbehoud van de actuele ontwikkelingen. We vinden het waardevol om deze doelgroep van 4 jaar tot 12+ een plek te kunnen bieden waar ze welkom zijn en van het Evangelie horen.

Voor alle programma’s komt er een mogelijkheid om vooraf aan te melden. Er wordt tijdens de activiteiten rekening gehouden met de dan geldende richtlijn/maatregelen. Meer (praktische) informatie volgt later.


Medewerkersoproep
Graag vragen we u/jou de medewerkersoproep te bekijken en in te vullen waar u/jij kunt helpen. Het zijn minder onderdelen dan gebruikelijk, maar we doen onverminderd een beroep op uw/jouw enthousiasme. Omdat medewerkers zich mogelijk kort tevoren moeten afmelden (bij ziekte of verkoudheidsklachten) willen we graag ruim voldoende medewerkers hebben zodat dit dan niet spaak loopt. Aanmelden kan tot en met 30 september op de manieren die op het formulier staan aangegeven.

 

Mogelijkheden

Het uiteindelijke programma is nog niet in beton gegoten. Heeft u/ heb jij een mooi idee voor een evangelisatie activiteit en wilt u/ wil jij meehelpen bij de uitvoering ervan? Dan horen wij dit graag via mail. Samen bidden, samen zoeken naar het plan van onze Heer. Samen zingen en getuigen, samen leven tot Zijn eer!

 

KinderBijbelweek

Aan de hand van het thema ‘Duik erin!’, dat de HGJB ons aanreikt, zijn we bezig om het programma in te vullen. We hebben er veel zin in om de kinderen te ontmoeten! Reserveer vast in de agenda:
20+22 oktober (di+do) voor kinderen uit groep 1 t/m 3
21+23 oktober (woe+vr) voor kinderen uit groep 4 t/m 5
Vind je het leuk om op het podium te zingen voor en met de kinderen? Dan zoeken we jou! Voor het toneel zoeken we naar een rubberboot, een grote opblaasvis, 2 hengels en 2 visstoeltjes. Liggen deze in uw/jouw schuur en mogen we deze lenen? Laat het weten via 06-54247411 of mail. Bij voorbaat dank!

Vacature penningmeester
Onze commissie is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Wie heeft hart voor evangelisatie en wil onze financiën op orde houden? Wij verwelkomen u/jou graag! Informeer vrijblijvend naar wat het inhoudt om te kijken of dit iets voor u/jou is! Contact opnemen kan via 06-27390305 of email.