Nieuws van de C.H.R. (139)

Onze jongeren in Roemeense krant
In het plaatselijke (Hongaarse) dagblad “Bihari Napló” is aandacht besteed aan het bezoek wat onze jongeren uit Sliedrecht hebben gebracht aan de Hervormde Gemeente Nagyvárad-Velence in Oradea. Het artikel besluit met de mogelijkheid van een “Deo Volente “ nieuwe ontmoeting in de toekomst. De reis is ook in Roemenië niet onopgemerkt gebleven. Wilt u het artikel in de krant inkijken, klik dan hier:2016-08-05 Krant Roemenië

Kleding brengen
D.V. zaterdag 3 september kunt u weer kleding brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar de VOEDSELBANK gevestigd is. Openingstijden blijven van 10.00 – 11.30 uur.
U mag de kleding ook nog brengen op maandagochtend 5 september van 8.30 -10.00 uur want dan zijn er weer heel wat vrijwilligers bezig met het inpakken van de kleding.
Inmiddels zijn we ook weer begonnen met de voorbereidingen voor een volgend kledingtransport in oktober. U mag dus nu al gerust wat kasten nakijken of er soms nog kleding, schoenen of jassen bij zijn die u niet meer draagt en waar ze in Roemenië blij mee zijn. We pakken het graag voor u in.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie en is bereikbaar onder tel. 0184 416220

Met een hartelijk groet,
Dick van Mourik tel. 0184 422248