Wijk 4

Sectie / ouderlingen

1. A. van Beest,
email: andre.vanbeest@hervormdsliedrecht.nl
Baanhoek, Tolsteeg, Het Plaatje, Zwijnskade, Kweldamweg, Industrieterrein “Nijverwaard”, Bedrijventerrein “Noord-Oost Kwadrant”, Fazantplein, Havikstraat, De Horst, Sperwerstraat, Valkhof, Vogelenzang.

2. Vacant
Alewijnsweer, Ambachtsweer, Baaneweer, Benedenveer, Beversweer, Benedenveer, Blijenburghsweer, Dorlandsweer, Gildersweer, Groenenweer, Koningsweer, Landskroonweer, Leenweer, Locksweer, , Molshoefweer, Parallelweg (vanaf nummer 6), Prinsenweer, Reinenweer, Schoutsweer, Smalweer.
3. H. Stam
email: hans.stam@hervormdsliedrecht.nl
L. v.d. Wielstraat, Molendijk, Kerkbuurt 131-137, 149-257, 150-264.

4. C. Kornet,
email: chris.kornet@hervormdsliedrecht.nl
Prickwaert, Weresteijn, Berkenhof, Elzenhof (v.a. nr. 106), Geulstraat, Populierenhof, Wilgenhof.
5. N. van Horssen,
email: nico.vanhorssen@hervormdsliedrecht.nl
Dwarsstraat, Kleindiepstraat, A.W. de Landgraafstraat, Rijshoutstraat, Van den Houte Willemsplein, Emmastraat, Havenstraat, Pr. Hendrikstraat, Industrieweg, Julianastraat, De Klopstraat, Middenstraat, Noorderstraat, Westerstraat, Wilhelminastraat, Zuiderstraat.
 N. van Horssen
6. Eigen pastoraal team
Craijensteijn (oneven vanaf 3), Touwbaan, Spinnershoek, Vlasakker, Zeeldraaier, Spoelmaker, Wieldraaier.
8. N. van Horssen,
e-mail: nico.vanhorssen@hervormdsliedrecht.nl
Ouderenwerk (80+ adressen in wijk 4), Elzenhof 1-105.
N. van Horssen
9. R. Vreeken,
e-mail: ruben.vreeken@hervormdsliedrecht.nl
Aalscholverstraat 13-27/14-38, Fuutstraat, IJsbaan, IJsvogel, Kievitlaan (vanaf 33/38), Rivierdijk, J.P. Thijssesingel, Thorbeckelaan (oneven v.a. 121 en even v.a. 150), Zaaistoep, Poelenstoep, Het Groenevelt, Burg. Van Hofwegensingel, Leeuweriksingel (oneven), ’t Orleans, Papendrecht, Bleskensgraaf, Wijngaarden.
10. J.M. de Sterke
e-mail: hanno.desterke@hervormdsliedrecht.nl
GB-adressen in wijk 1: Aalscholverstraat 1-11/2-12, Eksterstraat, Gruttostraat, Karekietstraat, Kievitlaan (tot 31/36), Meerkoetstraat, Mezenstraat, Nachtegaallaan, Ooievaarstraat, Putterstraat, Rietzangerstraat, Roerdompstraat, Vinkenstraat, Ganzenstraat, Leeuweriksingel (even), Merelstraat, Reigerlaan (oneven nrs.), Zwaluwstraat, Zwanensingel.
11. L. Huijzer,  tel. 0184-422394
e-mail: leendert.huijzer@hervormdsliedrecht.nl
GB-adressen in wijk 1: Aveling, Batelier, Beugelaar, Boog, Buitenaf, Grienduil, Hoepel, Hopper, Hakgriend, Kraal, Krabbelaar, Leiakker, Lepelaar, Overlaat, Padakker,  Rijswaard, Stobbe, Stormrand, ’t Stort.
12. M. Elderson,
e-mail: martin.elderson@hervormdsliedrecht.nl
Ouderenwerk  en GB-adressen in Wijk 1: Lijsterweg (oost, oneven nrs.), Reigerlaan (even nrs.), Tuinfluiterstraat, Rembrandtlaan (even v.a. 310).

Evangelisatiewerk

H.Brons,