Collecte Heilig Avondmaal D.V. zondag 7 februari

Tijdens de diensten op zondag 7 februari willen we collecteren voor het werk van Stichting de Hoop in Dordrecht. Stichting de Hoop biedt hulp aan mensen met verslavingsproblematiek, maar wil ook mensen met psychische problemen weer op weg helpen. Hulpverlening wordt gegevenvanuit Gods Woord. Mensen die van de weg afgeraakt zijn weer op de juiste Weg helpen. Dat is het doel. Deze hulp wordt verleend op diverse locaties in Dordrecht. Ook is er het Inloophuis. Daar komen mensen die vaak alles in het leven zijn kwijtgeraakt en op straat terecht zijn gekomen. In het Inloophuis krijgen zij een lunch, een luisterend oor voor hun verhaal en zo nodig hulp bij het contact opnemen met instanties. De verhalen van de bezoekers van het inloophuis zijn schrijnend. Wat denkt u van Darlita? Haar man ontvoerde haar kinderen naar het buitenland. Zelf bleef ze helemaal alleen achter. Zij noemt de vrijwilligers van het inloophuis haar familie. Zij helpen haar om haar leven weer op te bouwen. Een andere bezoeker van het inloophuis is Arie. Na de scheiding van zijn vrouw en een brand raakte hij dakloos. Hij was zo wanhopig dat hij zelfmoord wilde plegen, maar kwam bij het inloophuis terecht en ziet nu weer perspectief. Hij heeft er de Heere Jezus leren kennen en getuigt: “God is echt.”

Regelmatig moeten er investeringen worden gedaan. Zo ook nu. Er is o.a. behoefte aan een nieuwe wasmachine, een professionele citruspers en een messenslijper.  Door uw gave is dit te realiseren.

Mogen we op uw steun rekenen,  voor de voortgang van dit werk? Maar mogen we u ook vragen  om voor dit werk te bidden? U kunt uw gave geven tijdens de diensten, of door overmaken op IBAN NL25RABO0359322719 o.v.v. de Hoop. Voor al uw gaven zeggen we u hartelijke dank.

Paul de Jager

Marius van Wijk